MENU DITORE PER NDERTIM MUSKUJSH

Te “furnizohesh” si duhet per te perballuar stervitjen, apo te perballuar fazen rekuperuese te saj, ju duhet t’i jepni trupit tuaj vlerat e duhura ushqyese, kalorite dhe makronutrientet e nevojshem e mbi te gjitha ta beni kete ne menyre qe te kenaqeni. (kliko linkun me poshte)

Ketu kemi dhene nje MODEL MENUJE DITORE PER NDERTIM MUSKUJSH (mengjesi, dreka dhe darka), per te dhene si shembull se cfare duhet te haje dikush qe synon te krijoje muskuj. Sigurisht, gjithesecili ka nje sasi kalorifike te percaktuar ne baze te aktivitetit fizik qe ben.

Ne kete menu, NUK plotesohet e gjithe kerkesa, prandaj jane dhene edhe si shembuj lloje te ndryshme snack per t’u konsumuar e me te cilat plotesohet kerkesa ditore e nje personi mesatar.

Sigurisht qe nese dikush do te shtoje sasine e kalorive mund te dyfishoje racionin e vaktit te drekes. Mos harroni, qe per te ndertuar muskuj ju duhet te hani. 

Ju lutemi, pelqeni dhe shperndani

Leave a Reply