“FIT NË 12 JAVË”

 

Nuk ndiheni në lartësinë e duhur? Nuk jeni të lumtur me formën e trupit tuaj?

A po bëheni gati për një eveniment të rëndësishëm, për një dasëm, për pushime apo një ritakim me shoqërinë e vjetër shkollore – ku dëshiron të biesh në sy?

Jeni të lodhur nga palat e barkut, krahët e qullët apo këmbët e dobëta? Jeni të lodhur nga dietat drastike, që s’bëjnë gjë tjetër veçse ju kthejnë në pikën e fillimit?

Nëse u përgjigjët “PO” njërës prej pyetjeve të mësipërme, atëherë ky është program i duhur
për ju.

 

SHKARKO TANI

Ju lutemi, pelqeni dhe shperndani

Leave a Reply