PËRDORNI LIMONIN PËR DHIMBJEN E GJUNJËVE -TAF

Dhimbja e gjunjëve mund të jetë shumë e vështirë për t’u përballuar dhe ajo shfaqet tek çdo moshë dhe gjini. Mund të shkaktohet nga dëmtimet, artriti, mbilodhja, mbipesha etj.

Lexoni më poshtë, për të parë se si përdoret limoni për këtë lloj dhimbjeje.

Në rastet e një dhimbje të forte therëse, do të thotë që gjuri tashmë është i dëmtuar ose i ke lodhur jashtë mase gjunjët me stërvitje. Nëse dhimbja është e padurueshme, duhet të konsultoheni me mjekun.

Ne po ju japim një kurë natyrale, që do t’ju ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve shpejt:

Ju duhen:

  • 1-2 limonë
  • Vaj suzami

 

Përgatitja:

Merrni limonët dhe pritini në copa. Më pas merrni një garzë pambuku. Futini copat e limonit në të dhe lidheni, më pas zhyteni garzën në vajin e suzamit. Vendoseni tek gjuri dhe mbajeni për rreth 10 minuta. Bëjeni këtë 2 herë në ditë dhe dhimbja do të lehtësohet.

Gjithashtu, çdo mëngjes esëll ju mund të pini ujë të ngrohtë me lëng limoni, për një shëndet të përgjithshëm.

 


FIT NË 12 JAVË

Postime te ngjashme:

Related Posts Plugin

Ju lutemi, pelqeni dhe shperndani

Leave a Reply