FIT NË 12 JAVË

£69.99 £34.99

Ky program është i ndërtuar në formatin PDF dhe ju duhet të keni të instaluar Adobe Reader. Programi është ne gjuhen shqipe dhe është i dizenjuar në formën e një libri elektronik (e-book), që e bën më të lehtë leximin dhe perdorimin e tij.

Programi “FIT NË 12 JAVË” është një produkt i cili vjen në formën e një linku, të cilin mund ta hapni nga emaili juaj (kontrolloni edhe Junk email) për përdorim nga çdo aparturë (Android/IOS/Tablet/Laptop, Kompiuter apo Smart TV.)

————————-

MENYRE ALTERNATIVE PAGESE

Për të gjithë blerësit që nuk kanë mundësi blerje online të programit “Fit ne 12 jave” apo kane veshtiresi ne menyren e pageses me karte banke, permes PayPal, TAF ju ofron një mënyrë pagese në një llogari bankare në Shqipëri.

Hapat e pagesës janë këto:

 Arkëtimi i pagesës nga çdo filial i Raiffeisen Bank në Shqipëri në llogarinë bankare qe ne do t’ia japim gjithesecilit qe na e kerkon kete informacion ne inbox.

 Pas arketimit, mandati i pagesës mund të na dërgohet i fotografuar në kutinë e mesazheve në Facebook ose i skanuar në adresën e emailit thealbanianfitness@gmail.com

Nëse e dërgoni në Facebook, mos harroni të dërgoni dhe adresën e emailit tuaj, pasi aty do ju dërgohet kopja e programit.

Sapo stafi i TAF të marre kopjen e mandatit në mënyrë elektronike, do ju dërgojë në emailin që ju keni deklaruar, linkun e programit.

Për të gjithë blerësit që dëshirojnë të bëjnë blerjen e programit me transfertë bankare, nëpërmjet Raiffeisen Bank apo nëpërmjet bankave të tjera ne banken tone ne Londer, TAF ju sugjeron që më parë të informoheni mbi kushtet përkatëse të bankave përsa i takon komisioneve të transfertës, pasi këto janë kosto shtesë që ju takojnë ju.

 

Buy now Lexo më shumë