Sale!
TAF – Plani Stervitor – cover

PLANI STËRVITOR (Fit në 12 Javë)

£39.99 £19.99

PLANI STËRVITOR (Fit në 12 Javë) është një produkt i cili vjen në formën e një linku, të cilin mund ta hapni nga emaili juaj (kontrolloni edhe Junk email) për përdorim nga çdo aparturë (Android/IOS/Tablet/Laptop, Kompiuter apo Smart TV.)

Ky plan është pjesë e Programit “Fit në 12 Javë”. E vlefshme për të gjithë ata që janë të interesuar të kenë në dispozicionin e tyre vetëm pjesën stërvitore të programit dhe jo planin ushqimor.

Përshkrim i Produktit

Ju lutemi, pelqeni dhe shperndani

Komente

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

© Copyright 2016-2017 All rights reserved. | The Albanian Fitness

A ju pelqeu ky postim? Ju lutemi shperndajeni :)

A ju pelqeu ky postim? Ju lutemi shperndajeni :)